آموزشگاه آشپزی

مواد لازم براي طرز تهيه پيتزا مارگاريتا

•      سير 2 حبه

•      ريحان 100 گرم

•      خمير پيتزا

•      پنير پيتزا 250 گرم

•      روغن مايع به اندازه کافي

•      گوجه فرنگي بزرگ 4 عدد

•      نمک ، فلفل سياه و آويشن به اندازه کافي

 

طرز تهيه پيتزا مارگاريتا

ابتدا فر را روي حرارت 275 درجه سانتيگراد گرم کنيد.سپس گوجه فرنگي‌ها را به صورت ريز ريز با چاقو خرد مي کنيم يا با رنده ريز رنده کنيد تا به شکل پوره در بيايد. سپس سير‌ها را ريز رنده کرده و سير را در تابه همراه کمي روغن تفت داده شود تا طلايي شوند و آنگاه گوجه ها را به آن اضافه کنيد  و نمک، فلفل سياه روي مواد مي پاشيم و مخلوط مي کنيم و تفت مي دهيم و اجازه مي دهيم آب گوجه ها تبخير شوند.مقداري از ريحان ها را  براي تزئين ا در تابه مي ريزيم و با مواد مخلوط کنيد و زير شعله را خاموش کنيد و اجازه دهيد تا مايه کمي سرد شود و آن وقت مايه را روي خمير پيتزا بريزيد و با قاشق روي تمام خمير پهن کنيد و به مدت 15 دقيقه پيتزا را داخل فر که از قبل روشن شده است قرار دهيد تا نيم پز شود. پس از گذشت اين زمان پيتزا را از فر در مي آوريم و پنير پيتزا روي آن بريزيد و ريحان هايي که براي تزئين بر روي پنيرها بريزيد و مجددا به مدت 15 دقيقه ديگر پيتزا را داخل فر قرار دهيد تا هم پخت پيتزا کامل شود و هم اينکه پنير آب شود و طلايي شود.

     
آموزش آشپزی پيتزا ,کنيد ,گوجه ,رنده ,بريزيد ,دهيد ,فلفل سياه ,براي تزئين ,قرار دهيد ,اندازه کافي ,پنير پيتزا ,تهيه پيتزا مارگاريتا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

محمد تاج مزینانی - MTM 139313941395 فروشگاه خانم ها .:.ساعت 25.:. نماز ، طراوت روح baser